Kreatív gyöngyök

Hello.

Ez most amolyan kreatív.

Tudod, mikor már nem bírod kordában tartani a rengeteg “há to du it” meg “du it jorszelf” videó és poszt láttán a kényszeredet, hogy valamit te is összeszerencsétlenkedjél. Mert alkotni kell, alkotni jó, még akkor is, ha nem mindig sikerül elsőre, amit az ember lánya a fejébe vesz.

De itt most nem erről volt szó.

kk

Nagy fülbevaló gyűjtő lévén ez az egyszerű kis ötlet azonnal megtetszett. Szerencsére épp volt itthon pár elfekvőben lévő, padlás járta fehér és arany színű gyöngyöm, bár ki tudja. Ez után a hét után lehetséges, hogy ez a fülbevaló valójában kék és fekete lett, minden efféle szándékomtól mentesen… :D 20 perc alatt sikerült összeraknom a Daily Dorothy blog leírása és hozzárendelt ábrája alapján a kis füldíszeket. A fenti kollázs két idevágó képén – mint láthatjátok – sajnos elég elmosódó a fülbevaló, mivel nincs olyan jó minőségű fényképezőgépem, mely a gyöngyök valódi szépségét megörökítené. De azért a Daily Dorothy leírásában szépen látszik az eredeti forma, így azt tényleg nagyon ajánlom.

Szerintem irtó egyszerű, nagyon mutatós és nem az a fajta kiegészítő, melyet csak egyféle szetthez lehet passzítani. Ha van egy kis időd a vasárnapi ebéd előtt vagy után, meg néhány akármilyenszínű gyöngyöd, szerintem érdemes belevágni.

Love, peace, unity.

Vera

Advertisements

One thought on “Kreatív gyöngyök

  1. Visszajelzés: Kreatív pizzásdobozok | Lights of mine

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s